ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ & ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 η Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Παγκύπριας Σχολής Γονέων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Οίκημα ΟΕΛΜΕΚ στη Λευκωσία.

ethsia eklogikh syneleysh

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων – μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών με τους οποίους η Παγκύπρια Σχολή Γονέων έχει αναπτύξει συνεργασίες.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτισαν:

Εκ μέρους των οργανωμένων γονιών, οι πρόεδροι των Παγκύπριων Συνομοσπονδιών Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης & Τεχνικής Εκπαίδευσης, οι πρόεδροι των οργανώσεων των εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, ο κ. Γιώργος Λουκαΐδης εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και ο κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Ακολούθησε η λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρό του κ. Λοΐζο Γιάσουμα όπου παρατέθηκαν τα πεπραγμένα, οι δράσεις, οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της Παγκύπριας Σχολής Γονέων για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι το Φεβρουάριο του 2016.

Ο κ. Γιάσουμας σημείωσε ότι το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, που ανέλαβε κατά την Εκλογική Συνέλευση το Μάρτιο του 2014, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επέφερε η οικονομική κρίση με την παράλληλη μείωση των οικονομικών εσόδων της Σχολής, κατάφερε να κρατήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δράσεις της Σχολής στο ίδιο επίπεδο αλλά και όπου ήταν δυνατόν τις επέκτεινε και τις εμπλούτισε.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τα άτομα, τις οργανώσεις και τους φορείς που βοήθησαν, βοηθούν και συμβάλλουν στη θετική πορεία της Σχολής Γονέων καθώς και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για την συνεχή βοήθεια και στήριξη του.

Αναφορά έκανε στη μνήμη του αντιπροέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Γονέων Κυριάκου Σαμάρα και του προέδρου της Ομοσπονδίας Σ.Γ. Δημοτικής Λεμεσού Πολύκαρπου Βλάχου που πρόωρα και άδικα έχασαν τη ζωή τους τη χρονιά που μας πέρασε.

Τελειώνοντας τόνισε τον σκοπό δημιουργίας και ύπαρξης της Σχολής, ότι «Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς».

Ακολούθησε μικρή δεξίωση και αποχώρηση των επισήμων.

Στο δεύτερο μέρος, η ατζέντα περιελάμβανε μεταξύ άλλων:

- Επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

- Υποβολή θεμάτων και εισηγήσεων για χειρισμό από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

- Επικύρωση των Μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καταρτισμό σε Σώμα

Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Σχολής Γονέων αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πρόεδρο τον κ. Λοΐζο Γιάσουμα.

 

Επιλέξτε έναν από τους πιο κάτω συνδέσμους για να δείτε: