Εκπαιδευτικό Συνέδριο “Γονείς: Διαβάζοντας με τα παιδιά μας!”

Εκπαιδευτικό Συνέδριο “Γονείς: Διαβάζοντας με τα παιδιά μας!”

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, Ώρα 11:00 – 13:15

Συνεδριακό Κέντρο “Αθηνά”, Nissi Beach Resort, Aγία Νάπα, Αμμόχωστος

Με τη συμμετοχή γονιών και εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε το Επαρχιακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα «Γονείς: Διαβάζοντας με τα παιδιά μας!», το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθηνά» στο ξενοδοχείο Nissi Beach, στην Αγία Νάπα. 

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διάλεξη που έδωσε η Δρ  Ειρήνη Χατζηλουκά – Μαυρή, Π.Λ.Ε. Συντονίστρια Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης, με θέμα «Γονείς: «Διαβάζοντας παραμύθια με τα παιδιά μας» και συμμετείχαν στα Βιωματικά Εργαστήρια.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του ρόλου των γονέων στην ανάγνωση κειμένων με τα παιδιά τους και η παρουσίαση σχετικών καλών πρακτικών.

Τις εργασίες του Συνεδρίου συντόνισε κ. Χρυστάλλα Μαζέρη, Ψυχολόγος – Β. Ταμίας του Δ.Σ. της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Nissi Beach Resort στην Αγία Νάπα για τη φιλοξενία που μας πρόσφερε.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας που στηρίζει αδιάλειπτα τις επιμορφωτικές δραστηριότητες που διοργανώνει η Σχολή Γονέων, καθώς και τις  Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής και Δημοτικής Αμμοχώστου, για τη πολύτιμη βοήθειά τους. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Δρα Ειρήνη Χατζηλουκά – Μαυρή, ΠΛΕ, Συντονίστρια Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης, η οποία αποδέχτηκε να είναι η κύρια ομιλήτρια στο συνέδριο, καθώς και τις/τους εκπαιδευτικούς Ευγενία Κουνναπή, Μαρίνα Μιχαήλ, Μάριο Στυλιανού και Σπύρο Σοφοκλέους, Μέλη της Ομάδας Εργασίας Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι πρόθυμα αποδέχθηκαν να αναλάβουν ως συντονιστές στα παράλληλα βιωματικά εργαστήρια που έλαβαν χώρα στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου.

Το συνέδριο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γονείς και εκπαιδευτικοί, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

 

Close Menu