ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων με πρόεδρο τον κ. Λοΐζο Γιάσουμα, ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες που έγιναν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 στη Λευκωσία.

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, πρόεδροι και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, της ΟΕΔΕ, καθώς και των Συνομοσπονδιών και Ομοσπονδιών των συνδέσμων γονέων της Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης & Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, οι εργασίες της Συνέλευσης περιλάμβαναν – μεταξύ άλλων – την καθιερωμένη λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, την κατάθεση ελεγμένης ταμειακής κατάστασης και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2021 – 2023.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, για καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ανακοινώνονται τα ονόματα των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, που εκλέγηκαν και καταρτίστηκαν σε Σώμα για την διετία 2021 – 2023.

Close Menu