«Γονιός δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι! Το παιδί, καθρέφτης της οικογένειας»

«Γονιός δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι! Το παιδί, καθρέφτης της οικογένειας»

Το συνέδριο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων πραγματοποιήθηκε – μετά την Λευκωσία – στο Παραλίμνι, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και στην Πάφο, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές, τον Ανδρέα Δημητρίου, Εκπαιδευτικό Ψυχολόγο, Λειτουργό της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, και την Έλενα Χριστοφίδου, Εκπαιδευτικό, Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.  

Των δύο διαλέξεων, ακολούθησε συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν γονείς και εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν το συνέδριο, υποβάλλοντας ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τη συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε επίσης τις σχολικές εφορείες Παραλιμνίου και Πάφου που μας παραχώρησαν τις αίθουσες των σχολείων για την πραγματοποίηση των συνεδρίων καθώς επίσης, την κυρία    Εύα Αναστασίου Τακούσιη, διευθύντρια του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου και την κυρία Μαρία Φιλιππίδου διευθύντρια του ΙΑ΄ Δημοτικού Σχολείου Πάφου – Αγ. Σπυρίδωνα για τη φιλοξενία και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.

Τις εργασίες των συνεδρίων, συντόνισαν  η κυρία Χρυστάλλα Μαζέρη στο Παραλίμνι και ο κύριος Ανδρέας Παπούλας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.

Το εκπαιδευτικό συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό και στη Λάρνακα τον ερχόμενο Μάιο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Close Menu