Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, με θέμα: «Γονιός δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι! Το παιδί, καθρέφτης της οικογένειας»   

Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, με θέμα: «Γονιός δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι! Το παιδί, καθρέφτης της οικογένειας»   

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 (10:00 – 13:00) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Αγρού – Νέαρχου Κληρίδη.

Στην προσπάθεια της Παγκύπριας Σχολής Γονέων για διοργάνωση και προσφορά επιμορφωτικών δραστηριοτήτων προς τους γονείς, σε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές της Κύπρου, το συνέδριο «ταξιδεύει» στον Αγρό!
Tο συνέδριο αυτό αποτελεί μια προσπάθεια για ανάδειξη του ρόλου και της συμβολής του οικογενειακού κλίματος στην ψυχοπνευματική υγεία του παιδιού.
Η ανάγκη της οικογένειας να ανακαλύψει και να εφαρμόσει στην καθημερινότητά της κατάλληλες και αποτελεσματικές μεθόδους έτσι ώστε τα μέλη της να καταστούν ικανά να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις μεταξύ τους και τις σχέσεις τους με τη ζωή, είναι διαχρονική.
Ομιλητές: Ανδρέας Δημητρίου Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος, Λειτουργός της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Έλενα Χριστοφίδου, Εκπαιδευτικός, Λειτουργός του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.
Τις εργασίες του συνεδρίου συντονίζει ο κος Στέλιος Ιωαννίδης, Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μέλος του ΔΣ της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.
Είσοδος ελεύθερη.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ! (Απαιτείται προεγγραφή)
Στους συμμετέχοντες, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Close Menu