Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργάνωσε την Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Ενδυνάμωση των γονέων παιδιών προσχολικής ηλικίας: Χτίζοντας σχέσεις και προωθώντας την ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού σας»

Πολύτιμες συμβουλές και επιστημονική γνώση μας πρόσφεραν οι ειδικοί, καλεσμένοι της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στην Ημερίδα με θέμα «Ενδυνάμωση των γονέων παιδιών προσχολικής ηλικίας: Χτίζοντας σχέσεις και προωθώντας την ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού σας».

Η Δρ Ελένη Λοΐζου, Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Κύπρου, η κα Βλάσια Χατζηιωάννου, Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, η κα Ιωάννα Μασούρα, Διατροφολόγος – Ειδική στη Δημόσια Υγεία και Διατροφή, και ο Δρας Πάρις Ιακωβίδης, Παιδίατρος – Παιδοκαρδιολόγος, ανέπτυξαν και συζήτησαν με νέους γονείς, θέματα που τους ενδιαφέρουν και αποτελούν κατάλληλα εφόδια – μέσα από διαδικασίες μάθησης – για την ψυχική και σωματική υγεία και ανάπτυξη των παιδιών, με σεβασμό, ασφάλεια και σταθερότητα. Έδωσαν πρακτικές συμβουλές που εφαρμόζονται από τους γονείς με αγάπη, βάζοντας όρια βοηθώντας το, έτσι, να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν νέοι γονείς, δια ζώσης και διαδικτυακά, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους καλεσμένους μας ομιλητές, το Μουσείο Υπολογιστών Κύπρου που φιλοξένησε την εκδήλωση, τον κο Αλέξανδρο Κοφτερό που είχε το συντονισμό της διαδικτυακής παρουσίασης και την κα Ρεβέκκα Νικολαΐδου Πιερή που συντόνισε τις εργασίες της Ημερίδας.

Close Menu